ИмпроНет Vol.2

от Best Practice

На 28-и юли се проведе второто издание на ИмпроНет – различното нетуъркинг събитие, организирано от НЛП България. Забавлявахме се с импровизационни игри, интересни гости и непринудени срещи.

Събитието започна с игри от импровизационен театър, водени от актьора Марио Георгиев и с активното участие на всички присъстващи.

Във втората част продължихме с рубриката „Бизнесът отвътре“, по време на която Лора Арнаудова разговаря за “Силните на деня“ с Николай Русев, автор на романа „Козидор“ и управител на Гранд Хотел София.

Ники ни разкри тайната как можем да станем VIP във всяка една ситуация, а в последвалите игри Деси Мирославова предизвика гостите да влязат в различни роли и ситуации и да разберат повече за професионалната сфера на своите събеседници.

Завършихме вечерта с много смях, коктейли и нови познанства!

Заповядайте на следващото ИмпроНет събитие, което ще се проведе на 18-и август, вторник, в Culture Beat, когато ще ни гостува Емо Чолаков. Емо и Лора ще разговарят на тема: “Прогнози за бъдещето”.

ИмпроНет е за всеки, който желае да среща нови интересни хора, докато се забавлява с увлекателни игри, в компанията на неповторимите ни водещи и сладкодумни гости.

0 коментар
1

Други публикации

Оставете коментар