Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Рестартирай живота си на връх Ботев!

15 юли | 8:00 am - 19 юли | 6:00 pm

Животът е колело. Трудни и лесни времена се завъртат в безкраен цикъл на промени. Екипирани с желания и страсти се стремим да постигнем баланс и щастие. Но подготвени ли сме наистина да пренастройваме мисленето си? При какви обстоятелства сме готови да тръгнем по нов път? Можем ли да нахвърлим физическите си възможности? Как се правят компромиси? Заложници на егото ли са автентичността и кооперативното поведение?

В кръстоносен поход към себе си, ще си задаваме въпроси и ще отриваме отговори.

Програмата поставя две цели. Първата е да разберем източника на вътрешната сила и мотивация. Втората е да поемем по свой личен и професионален път.

„Рестартирай“ е поход към връх Ботев и индивидуално откровение. Поход към нашата същност, стремежи, умения. Пет дни, в които Лора Арнаудова ще ви преведе през стъпките на управление на промените към ново начало. Програмата комбинира физически, мисловни и духовни подходи в постигане на единство.

Докато предизвикваме трудните моменти, ще откриваме нови възможности. Личното призвание ще се превърне в посока, а желанията в отломки или нови проекти. Средата, в която живеем, ще предлага алтернативи за взаимни ползи. Аз, екип, среда, ресурси.

Всеки един от дните ще е пълен с физически предизвикателства, комбинирани с мисловни упражнения и рационални модели.

Кога и къде:

Тръгва се на 15 юли в 8:00 от София в посока Беклемето. Връщаме се на 19 юли следобед.

Програма:

Програмата включва практическо и лекционно обучение за управление на промени с водещ Лора Арнаудова, водач по маршрут към връх Ботев, Сава Зеленски, материали за обучението, спане, закуска и вечеря.

Ако желаете да получите повече информация за програмата, моля, свържете се с нас.

Детайли

Начало:
15 юли | 8:00 am
Край:
19 юли | 6:00 pm
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , ,
Уебсайт:
https://nlpbulgaria.bg/restart-botev/

Организатор

НЛП България
Телефон:
0886 780900
Email:
info@nlpbulgaria.bg
Уебсайт:
www.nlpbulgaria.bg

Място

връх Ботев